Sunday 29 January 2012

Dar viena fiesta

Arba kaip XXIcentury nieko nespėja

Dar viena RPG fiesta jau nebe už kalnų, o tiesą sakant visai greitai. Vasario 11 dieną, šeštadienį vyks šis renginys, ir vėl važiuos arba nevažiuos žmonės į jį ir bus arba nebus pilna žmonių.

Apskritai trendas paskutiniu metu kaip ir aiškus – žaidėjų mažėja, o meistrų kaip ir iki tol paprastai užtenka, kad būtų po penkis žaidimus per sesiją. Jeigu neklystu, žada būti 12 žaidimų, iš kurių du teks garbė arba gėda meistrauti man.

Paskutinius porą mėnesių nesu nieko meistravęs, tai reikės kiek prisiminti kaip viskas vyksta. Sudėjus su standartiniais pasiaiškinimais, kodėl nėra laiko niekam, šį kartą turiu nuvilti, jog greičiausiai nebus tiek handout‘ų kiek esu įpratęs per fiestą atsinešti ir net jei jų bus, tai jie labai gali būti, jog bus rašyti ranka, o tai nėra pats geriausias dalykas.

Taigi, o ką aš ten galvoju pameistrauti:

Pirmas žaidimas, yra su namūdine Noble Blood sistema, apie kurią tikrai galima surasti šitame puslapyje (na, du mėnesiai tylos nieko nereiškia). Dalinai siužetą kabliuosiu pagal prieš tai žaistus įvykius šiaurėje, todėl jei paruoštukų nebus, bus bent sąrašas visų svarbesnių personų, kuris bent dalinai sutaps su šiame puslapyje talpintu dideliu sąrašu iš prieš tai vykusios fiestos.

Veiksmas suksis apie apsiaustį kalnuose, kurią prižiūri keleto baronų ir baronetų armijos. Kai šiaurėje kažkas užsilipa ant aukščiausiojo kalno ir pasiskelbia karaliumi, dažniausiai jį tiesiog nuneša sušalusį žemyn ir palaidoja kur pakampėje, tačiau šį kartą užsilipęs vyras ne tik kad nesustiro į ledo gabalą, bet ir prikėlė kažką, kas ilgus tūkstančius metų miegojo lede.

Antrasis žaidimas, kuris turėtų vykti naktį, bus pagal nWod taisykles ir pagal old Wod pasaulį. Na, realiai tai bus šiek tik mišinio, ypač taisyklių atžvilgiu, tačiau visa esmė – mėtysim xd10 ir tiek žinių. Abiejuose žaidimuose.

Tam tikri motyvai bus pasiskolinti iš kadaise pradėtos, bet neįsivažiavusios kampanijos apie vilkolakius.

Veiksmas vyks Sietle, tačiau miesto žemėlapių prieš sesiją prašyčiau nenagrinėti – jeigu ir bus žymių ir svarbių vietų, jas ir žinosim. Kitaip tariant labai didelio geografinio tikslumo galima nesitikėti.

O kas atsitiko Sietle, kad viskas pakrypo plaukuotam keturkojui ant uodegos? Viskas paprasta – tiesiog policininkai sugalvojo suimti ne tą žmogų kurį reikia, ir tai jau yra pakankama priežastis tikėtis, jog žmogus bus perkraustytas iš vienutės ten, kur jam reikia būti. Tačiau teritorija nėra sava ir žingsnius teks rinktis saugiai – žaidėjai bus ne itin švaria veikla užsiimantys mirtingieji, kurie dėl tam tikrų giminystės ryšių žino daugiau negu paprasta gatvės liaudis. Ir jie žino, jog suimtasis nelauks daugiau nei savaitę.

Taigi, susitiksime rpg fiestoje. Ji vyks Rikyje, vasario 11 dieną, ir registracija turėtų prasidėti vasario pirmosiomis dienomis, fantastika.lt forume.

No comments:

Post a Comment